Copa of Volders tegen Stuttgart?

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Copa of Volders tegen Stuttgart?
Foto: © SC

Het is nog niet zeker wie tegen Stuttgart in het doel zal staan bij Beveren. Copa, de nummer 1 bij Beveren, komt terug bij Beveren. Maar Volders speelde de laatste weken, op uitzondering van Charleroi, zeer sterk. Helleputte zal wil alvast nog geen beslissing bekend maken.

Copa: "Wie speelt, moet de interviews doen, vind ik. Ga dus maar bij Mark (lacht). Ja, ik ben weer fit. Ik moet nog wat werken aan mijn reflexen, het gevoel wat aanscherpen, maar ik ben wel klaar. Of ik het jammer zou vinden, mocht ik niet spelen? Ach, dat is toch het leven. Soms speel je, soms speel je niet."


Volders: "Ik besef dat het zondag niet al te best was. Stuttgart is een verdomd goeie ploeg die ongetwijfeld vaak met 3 of 4 kleerkasten in de box zal staan. Maar daar ben ik niet bang voor. Wij moeten proberen 90 minuten de bal rond te spelen. Laat de Duitsers maar komen."

Volders mag alvast een beetje vieren. Supporterclub "De Beverenboys" heeft hem gekozen als peter. Na de wedstrijd op Brussels zal er een inhuldiging zijn in het clublokaal. Iedereen is uitgenodigd.


Stuttgart zal niet lang verblijven in het Waasland. Ze arriveren morgen rond 15.00u en vertrekken meteen na de wedstrijd terug richting Duitsland. Er zal één keer getraind worden op het A-terrein.

De Freethiel is zo goed als uitverkocht. Er zijn nog zo'n kleine 500 tickets over. Dit wil zeggen dat de wedstrijd tegen Benfica ook voor een zo goed als uitverkocht stadion zal gespeeld worden. Morgen zal het secretariaat open zijn tot 16.00u. Of er loketten zullen open zijn is niet gekend.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties