Monsterscore voor Inter

Ronny anthonis

Wat een heerlijke voetbalavond was voor Inter Milan werd een ware slachting voor Valencia.
Er werd zes keer gescoord in Mestalla, Inter nam maar liefst vijf van de zes doelpunten voor hun rekening.

De twee topfavorieten uit de groep van Anderlecht namen het vanavond tegen elkaar op in het Mestalla-stadion in Valencia. Het enige excuus van Valencia was dat ze het moesten stellen zonder Mista en Vicente, twee spelers die blijkbaar hard gemist werden bij de Spanjaarden.

De eerste helft was vrij gelijkopgaand met kansen aan beide kanten. Het echte doelpuntenfestival begon pas na 47 minuten, in vier dolle Inter-minuten wisten Stankovic en Vieri de score op 0-2 te zetten. Valencia was een beetje aangeslagen maar begon stillaan terug greep op de wedstrijd te krijgen.
De Spanjaarden werden beloond voor hun vechtlust een kwartier voor tijd als Aimar de aansluitingstreffer kon scoren. Slechts een eerredder zo bleek, de pas ingekomen van der Meyde kon
luttele minuten later de 1-3 op het bord zetten na de tweede assist van Adriano. De Braziliaan pikte ook zelf zijn goaltje mee en tekende voor de 1-4. Julio Cruz mocht uiteindelijk in blessuretijd de vijfde Inter-goal tegen de netten knallen. 1-5 een ware afstraffing voor Valencia.