Bruno Versavel: 'Ik denk niet aan mijn carrière na het voetbal'

Niels Hendriks
| 0 reacties
Bruno Versavel: 'Ik denk niet aan mijn carrière na het voetbal'
Foto: © SC

Ik denk niet aan mijn carrière na het voetbal

Vorige week donderdag is Bruno Versavel aan een lange revalidatie begonnen na de operatie aan de knie. Mogelijk kan hij over anderhalve maand weer de voetbalshoes aanbinden maar de ex-Rode Duivel wil zijn heroptreden pas na de winterstop aankondigen. Zijn grootste bekommernis is een momenteel falend Turnhout weer op het goede spoor zetten.

"De operatie is goed verlopen", zegt de Turnhoutse spelmaker. "Wel heb ik drie dagen veel pijn gehad. Ik beweeg me nu op krukken maar kan sinds gisteren toch al zelf met de auto rijden. De dokter zei dat ik er over twee maanden weer zal staan. Na de winterstop wil ik weer voetballen, de reden waarom ik me heb laten opereren. Misschien kan ik eerder herbeginnen maar ik wil geen risico nemen. In deze rare competitie met onverwachte koplopers mag je Turnhout niet afschrijven, al heb ik me vorige zondag razend kwaad gemaakt. Net als op Lyra hebben we alweer een bijna zekere overwinning uit handen gegeven. We speelden tegen Waregem bijna 90' ondermaats. Wat me het meest stoort is dat er spelers zijn die altijd maar zeuren dat ze niet in de ploeg staan. Zij krijgen nu de kans zich te bewijzen maar ze doen het niet. In vijf wedstrijden kregen we dertien goals binnen en dat is teveel. Anderzijds mogen we qua productiviteit niet klagen want we scoren altijd."

"Wat brengt ons de volgende weken ?", vraagt Bruno Versavel zich af. "De zware matchen komen eraan, zondag tegen Sint-Niklaas, daarna tegen Denderhoutem, Torhout en KV Mechelen. Misschien moeten we meer gesloten gaan spelen. Onze trainer heeft weinig mogelijkheden. Om anders te gaan voetballen moet je vleugelspelers en een balvaardige spits hebben."

"Het belangrijkste is nu de rust in de rangen bewaren. Vorig seizoen lieten we het in de terugronde afweten. Nu moeten we in de tweede ronde volle gas geven. Ik wil daaraan meewerken. Ik ben geenszins bezig met mijn nacarrière. Zolang ik voetballer ben, denk ik alleen aan presteren. Mogelijk is het mijn laatste seizoen, misschien doe ik er nog een jaartje bij. Ik hoop vooral op een positieve manier een punt achter mijn carrière te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties