B-ploeg Liverpool voorbij hard Millwall

Yves Dekoning
| 0 reacties
B-ploeg Liverpool voorbij hard Millwall
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft met een zogenaamde B-ploeg vlot afstand genomen van Millwall. De ambitieuze ploeg uit The Championship had nochtans veel verwacht van het duel. 

Van de vaste kern stond bij Liverpool alleen Josemi op het veld. Millwall begon dan ook sterk aan de wedstrijd, maar het was Liverpool dat de weg naar doel vond. Nadat de thuisploeg Jerzy Dudek al enkele keren op de proef had gesteld, maakte middenvelder Salif Diao er tegen de gang van het spel in 0-1 van. Hierna ging de thuisploeg ijverig op zoek naar de gelijkmaker, maar ook Liverpool speelde goed mee. Het resultaat was een harde wedstrijd vol kansen voor beide ploegen. De duels waren vaak op het randje en er soms ook over, zoals het een echte cupmatch betaamt. Uiteindelijk bezorgde de ingevallen Milan Baros de Mighty Reds wat ademruimte. Twintig minuten voor tijd maakte hij er 0-2 van en vlak voor affluiten 0-3.  


Millwall: Stack, Muscat, Ward, Lawrence, Livermore, Dunne (Healy 79), Elliott, Morris, Serioux (McCammon 77), Tessem, Harris.

Liverpool: Dudek, Josemi, Henchoz, Traore, Whitbread, Potter, Biscan, Diao, Warnock (Riise 81), Mellor (Finnan 65), Sinama Pongolle (Baros 52).





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties