Burnley verrast tegen Aston Villa

Yves Dekoning

Burnley heeft verrassend Aston Villa uit de Carling Cup gekegeld. De ploeg uit The Championship won met 3-1 tegen het team uit de Premier League.

Aston Villa speelde op volle sterkte, maar stond na negen minuten al 1-0 achter. Graham Branch kopte een voorzet van Robbie Blake binnen. Vroeg in de tweede helft miste Blake een strafschop, maar Burnley zou via een kopbalgoal van Mo Camara toch 2-0 voorkomen. Voor Aston Villa kon Juan Pablo Angel met alweer een kopbaldoelpunt milderen tot 2-1. Louis Valois boorde vijf minuten voor tijd alle hoop voor de bezoekers de grond in. Op de counter legde hij de eindstand vast op 3-1.

Burnley: Coyne, Roche, Duff, McGreal, Camara, Grant, Hyde, Duffy, Valois, Blake, Branch.