Anderlecht wil Kranjcar, maar botst op njet

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht wil Kranjcar, maar botst op njet
Foto: © SC

Niko Kranjcar is hot stuff in Europa. Het Kroatische toptalent wordt gevolgd door verscheidene buitenlandse clubs, waaronder ons eigenste Anderlecht.

Niko Kranjcar is een 20-jarige aanvallende middenvelder. In eigen land wordt hij aanschouwd als een groot talent, getuige daarvan zijn aanvoerdersband bij Dinamo Zagreb. Hij werd zelfs al opgeroepen voor het Kroatische nationale elftal, waar zijn vader de plak zwaait.

Anderlecht is echter niet de enige gegadigde. Ook CSKA Moskou, Middlesbrough en Feyenoord Rotterdam tonen interesse. Zelfs enkele Europese topclubs als Arsenal zouden niet vies zijn van de international. Volgens de Kroatische krant B92 gaat de interesse van Anderlecht erg ver. Het dagblad beweert zelfs dat de Brusselaars al een bod van vier miljoen euro uitbrachten. Of dat klopt, valt, gezien de precaire financiële situatie van Anderlecht, ernstig te betwijfelen.

Ook CSKA Moskou bracht al een bod uit. De Russische club zou met vijf miljoen euro zwaaien. Toch is Kranjcar zelf niet geïnteresseerd. De Kroaat trekt liever naar een grote club, in plaats van naar Anderlecht of CSKA. Kranjcar wil wel deze winter al verhuizen. Dinamo Zagreb heeft niets tegen een vertrek van haar sterspeler, maar het ontkent voorlopig alle geruchten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties