Anthuenis: 'WK kan nog'

Ward Bollen
| 0 reacties
Anthuenis: 'WK kan nog'
Foto: © SC

Bondscoach Aimé Anthuenis blijft positief. Hij blijft trainer van de Rode Duivels en ziet nog een mogelijkheid om naar het WK te gaan.

"De bond is mijn werkgever en zij willen met mij doorgaan. Ik ben niet niemand die wegloopt van de problemen. De spelers staan nog achter mij en daarom ga ik door. In de ontgoocheling na de match heb ik trouwens gezegd dat we uitgeschakeld zijn voor het WK, maar dat is niet waar. Ik zie nog kansen als we kunnen winnen van Bosnië-Herzegovina in maart. Dat is onze allerlaatste kans. Ik voel me verantwoordelijk voor de 1 op 9, het moet beter." Ook speler Kompany reageerde: "Het is niet de mentaliteit van de groep om ons gewonnen te geven. Er komt nog een kans tegen Bosnië. Bovendien staan de spelers nog 200% achter de trainer."

België telt na 3 wedstrijden amper één punt. De redenering van Anthuenis klopt wel. Indien België vanaf nu een geweldige reeks neerzet (er zijn nog 7 wedstrijden), behoort het WK nog tot de mogelijkheden. Maar dan zullen onze Duivels op z'n minst 16 op 21 moeten scoren in de resterende partijen.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties