La Louvière-spelers opgejaagd wild

bernie de vuyst
| 0 reacties
La Louvière-spelers opgejaagd wild
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het goed gaat bij een club, zoals nu bij La Louvière, zijn er altijd andere clubs die komen hengelen naar de diensten van bepaalde spelers. 
De interesse van heel wat buitenlandse toppers voor goalie Silvio Proto is niet nieuw. Ook voor vier andere spelers zou er interesse zijn.

Daniël Camus mag vertrekken tijdens de winterstop, de Wolven en de speler hebben hierover een akkoord bereikt. De verdedigende middenvelder zou contacten hebben in Dubai waar hij heel wat geld kan verdienen.  Bergen en STVV zijn eveneens geïnteresseerd in hem.

Yannick Vervalle is nog zo een speler die in the picture staat hoewel hij geen vaste waarde is onder trainer Cartier. Tijdens de zomer toonde de Spaanse topper Espanyol interesse. Volgens bepaalde bronnen zou de club uit Barcelona de linkerpoot nog steeds volgen. Mocht dat niet doorgaan, kan hij nog altijd naar Bergen.

Als de naam Michaël Klukowski valt, gonst het steeds van transfergeruchten. De Poolse Canadees werd al gelinkt aan Club Brugge en KRC Genk in eigen land. In het buitenland is men hem ook niet vergeten. Enkele Engelse clubs, o.a. Leicester City,  zouden immers in de rij staan voor de verdediger.

De wat uit de gratie gevalle Braziliaan de Oliveira, ex-Genk, is zelfs gegeerd. Een club uit Israël wil hem binnenhalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties