Mourinho met dood bedreigd

Mourinho met dood bedreigd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mourinho, de Portugese coach van Chelsea, werd vorig seizoen voor de finale van de Champions League, toen hij nog coach was van winnaar FC Porto, met de dood bedreigd. Hij doet zijn verhaal in zijn biografie Made in Portugal waarvan The Times een stuk publiceerde.

Iemand belde de coach daags voor de finale en bedreigde hem met de dood wanneer hij in Portugal terug zou keren. "Reinaldo Teles, iemand van de club, kwam op mijn deur kloppen en zei me dat hij acht berichten had op zijn telefoon... voor mij. Ik dacht dat het iemand was die zich geïdentificeerd had en dus een telefoontje terug mocht verwachten, maar aan de andere kant van de lijn hoorde ik: 'Je denkt dat je de beste bent... klootzak... We doen nu nog niks, omdat je morgen een belangrijke wedstrijd hebt, maar als je terugkeert naar Portugal, is je lot bezegeld...' Ik wist niet wat te zeggen, maar antwoorde dat hij gek moest zijn en dat ik niet wist waarover hij het had en waarom hij dit allemaal zei, maar ik legde af..."

The Times sluit af met een zinnetje dat de gevoelens van Mourinho weergeeft: "Het waren dramatische en onvergetelijke weken van terreur."

Hier vindt u het artikel uit The Times.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties