Real weigert bod op Morientes

Real weigert bod op Morientes
Foto: © SC

Real Madrid heeft een tweede en verbeterd bod van Liverpool op hun aanvaller Fernando Morientes verworpen. Morientes zelf weigerde dan weer een aanbod van Newcastle United.

Liverpool maakte gisteren een bod van 8,5 miljoen euro op Morientes. Ondanks een verhoging van 3,5 miljoen euro ten opzichte van hun eerste bod, werd het meteen door Real Madrid in de prullenmand geworpen.

De vraagprijs van Real bedraagt immers 11 miljoen euro. Technisch directeur Arrigo Sacchi wist echter wel te melden dat ze het bod van Liverpool zouden aanvaarden als men er een eerste optie op Steven Gerrard zou bijdoen. Dit laatste zien de Reds echter niet zitten, wetende dat Real op het einde van het seizoen toch een nieuw bod zal lanceren op hun kapitein.

Slachtoffer van deze hele affaire is Fernando Morientes zelf. De Spanjaard wil niets liever dan de troepen van Rafa Benitez te vervoegen. Hij weigerde in die context dan ook een aanbieding van Newcastle United. Zoals de zaken er echter nu voor staan lijkt de kans klein dat Morientes naar Liverpool trekt, aangezien deze onder geen enkele omstandigheid Steven Gerrard in de transfer willen betrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties