Volders gaat ervoor

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Volders gaat ervoor
Foto: © SC

Mark Volders zal de komende wedstrijden het doel van Beverven verdedigen. Door een blessure van Copa kan hij zich bewijzen op het hoogste niveau. Enkele jaren geleden zag het er nochtans anders uit.

Volders: "Bij Lommel zag alles er drie jaar geleden prachtig uit, maar toen ging de club op de fles. Ik wou een job zoeken en voetballen op een lager niveau. Maar toen kwam Beveren. Het kan heel snel gaan in het voetbal, zowel in positieve als in negatieve zin. Het ziet er voor mij nu veel beter uit dan een jaar geleden, maar dit is nog niet het einde van de weg."

Om het nummer één te worden bij Beveren zal Volders zich van zijn beste kant mogen tonen. Copa lijkt de logische nummer één te zijn.

Volders: "Goh, ik wil daar geen polemiek over starten. Maar ik weiger er mij bij neer te leggen. Er is natuurlijk niet veel aan te doen. De komende weken zijn erg belangrijk voor mij. Ik wil tonen wat ik kan. Ik ben er klaar voor. Ik kon dit niveau enkele jaren geleden al aan, maar sinds ik hier in Beveren aankwam en kon werken met Theo Custers ben ik nog een pak beter geworden. Theo levert hier fantastisch werk. Hij haalt het beste uit me."

Enkele weken geleden kreeg Volders interesse uit Turkije. Beveren besliste toen om Volders niet te laten gaan.

Volders: "Toen ik hoorde dat Beveren me niet liet gaan, vond ik dat jammer. Ik stond zeker open voor die aanbieding. Maar nu heb ik de knop omgedraaid. Vanavond sta ik al in doel tegen Club Brugge. Een jaar
geleden kon ik van zoiets enkel dromen. "






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties