Beckham: Man Utd, niet Chelsea

Yves Dekoning
| 0 reacties
Beckham: Man Utd, niet Chelsea
Foto: © SC

Als David Beckham ooit Real Madrid verlaat, dan zou hij liefst terugkeren naar Manchester United. De Engelse wereldster wordt al een tijdje gelieerd aan Chelsea, maar als het van hemzelf afhangt dan wordt het ex-club Man Utd. 

Juli 2003 verliet de Engelse international Manchester United na een ruzie met Sir Alex Ferguson. Toch zou hij graag terug spelen voor de Schotse manager. Hij groeide op bij de Mancunians, en had altijd het gevoelen dat hij daar thuishoorde.

Beckam voegde er wel aan toe dat hij momenteel gelukkig is in Spanje. Hij speelt graag bij Real Madrid en wil prijzen pakken met de Spaanse topclub. De middenvelder vindt dat hij nog veel te bewijzen heeft bij de Koninklijke. Hij wil zijn beste voetbal tonen aan de Spaanse voetbalfans. Bovendien geniet hij van het spelen in een team met zoveel wereldsterren. 

Over de nationale ploeg maakt Beckham zich geen zorgen. Hij is er van overtuigd dat hij er in 2006 zal bijzijn op het Wereldkampioenschap in Duitsland. Hij vreest de concurrentie van youngster Shaun Wright-Phillips niet. De speler van Manchester City is een heel talentvolle winger, maar volgens Beckham kunnen ze samen in één ploeg spelen. De blonde voetbalgod wil in 2006 als fiere aanvoerder van de Engelse nationale ploeg naar Duitsland trekken.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties