Zewlakow: "Bij Moeskroen blijven is geen ontgoocheling"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Zewlakow: "Bij Moeskroen blijven is geen ontgoocheling"
Foto: © SC

Moeskroen moet dringend punten pakken, wil het niet in onnodige problemen geraken. Dat weet ook Marcin Zewlakow, de vlotscorende spits van Les Hurlus. De Pool werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan Franse en Engelse ploegen, maar bleef uiteindelijk toch in het koude België. In Het Volk vertelt hij over de komende maanden.

“Dat het ondanks al die belangstelling niet tot een transfer kwam, was niet eens een ontgoocheling. Alleen, dat zal iedereen wel toegeven, vreet het aan de concentratie. Je kan niet met twee dingen tegelijk bezig zijn.”


“Ik ben ondertussen echt vergroeid met Moeskroen. We zijn hier graag en ingeburgerd. En juist nu het schip verlaten, nu het moeilijk is, dat zat me niet goed.”

“Moeskroen is tot veel in staat, maar soms zit er nog te veel schrik in. We moeten gulziger zijn, alles willen winnen en daarmee bedoel ik ook één punt als zich dat voordoet. Ons voetbal is niet slecht, kijk maar naar ons spel tegen Genk en de tweede helft in Sint-Truiden. Na al wat er gezegd en geschreven is, heeft deze club nu vooral rust nodig. Je kan zoiets maar één keer verdragen. Door snel een aantal punten te pakken, kan men hier rustig de toekomst voorbereiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties