Bespreking zaterdagwedstrijden

bernie de vuyst

Het is nog altijd crisis bij Antwerp. The Geat Old verloor ditmaal zelfs op eigen veld met 2-3 van Tubeke. De bezoekers kwamen 0-2 voor via treffers van Sbaa en Flammini. Nog voor rust lukte Federow van op de stip de aansluitingstreffer. Na de koffie kwamen de Sinjoren op gelijke hoogte via linksback Evens. Erop en erover zou je dan denken. Kenmonge schoot de droom van de thuisploeg echter aan diggelen.

In een wedstrijd met weinig kansen kwamen zowel Geel als Beringen Heusden-Zolder niet tot scoren zodat 0-0 een logische uitslag was.

Ook in match tussen Maasmechelen en Hamme zagen de toeschouwers geen doelpunten.

In Union tegen Aalst werden de netten wel ettelijke malen bol gezet (3-3). Voor de Ajuinen troffen Vanderhaeghen, Sas en Masina raak. Bij de Brusselaars haalden Thompson (ex-Anderlecht, Gent en Oostende), Cums en Malki de trekker over. Aalst-aanwinst Stolpa mocht met rood vroegtijd het veld verlaten.

Waasland hield de punten thuis dankzij een 2-0 overwinning tegen Dessel. De Deen Nielsen (ex-Club, STVV en Gent) opende de dans. De Witte stelde na rust de overwinning veilig voor de Waaslanders.

Deinze ging een puntje wegkapen in Virton (1-1). De Oost-Vlamingen kwamen voor langs Dejonckheere. Bockhorni zette de eindstand op het scorebord. Bezoeker Sermijn kreeg nog rood.