Sanogo: "Shirt met gouden bal zou mij goed staan"

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Sanogo: "Shirt met gouden bal zou mij goed staan"
Foto: © SC

Na de mooie overwinning is de rust teruggekeerd in het Beverse kamp. Na vier pijnlijke nederlagen op rij, kon Beveren nog eens uitpakken met fris en wervelend voetbal.  Moussa Sanogo scoorde wel niet, maar was zeer nadrukkelijk in de wedstrijd aanwezig. Twintig minuten voor tijd werd hij vervangern door Kaïper.

Sanogo: "Ik kreeg enkele rake trappen op de rechterenkel en de trainer oordeelde dat hij mij beter uit voorzorg van het terrein nam. Ik bekroonde nu mijn prima prestatie net niet met een doelpunt maar daar maal ik niet om. Het is wel mijn droom om ooit dat shirt met de gouden bal achteraan over mijn schouders te mogen trekken. Ik denk dat het mij goed zou staan."

Door de winst tegen Sint-Truiden heeft Beveren terug aansluiting met de middenmood.

Sanogo: "Nu wij opnieuw met de winst aangeknoopt hebben is onze doelstelling toch om bij de eerste tien te eindigen. Voor mijzelf wil dat zeggen dat ik nog een aantal mooie treffers wil aantekenen en dan kan ik spreken van een geslaagde competitie. Wij spelen als collectief en het deed deugd dat wij na al die zware nederlagen nog eens mochten proeven van de overwinning. Wij kunnen nu ontspannen spelen en zullen niet meer in de problemen komen. Eergevoelig als is ben probeer ik van het sluitstuk van de competitie nog gebruik te maken om een topplaats in de doelschutterslijst te veroveren. Ja, ik wil ooit eens pronken met die gouden bal op mijn rug."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties