Voorzitter Berchem niet tevreden

Steven Bologne
| 0 reacties
Voorzitter Berchem niet tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als de Antwerpse eerste en tweedeklasser zit ook vierdeklasser Berchem in een neerwaartse spiraal. Voor het eerst dit seizoen laat de voorzitter kenbaar zijn ongenoegen uit. Manager Hantson heeft duidelijk de boter gegeten.

"Ik ben zwaar ontchoogeld", vertelt voorzitter Eric Vermeylen na de verloren thuiswedstrijd tegen Meldert. Berchem Sport boekte in 5 wedstrijden slechts één puntje. Net als grote broer GBA mag Berchem zich stillaan opmaken voor een potje degradatievoetbal.

De spelers verwijt ik niks, die hebben hun best gedaan. De preses van Berchem schiet wel met scherp naar de technische staf. Tijdens de wedstrijd kon de voorzitter het niet meer aanzien zo verklaarde hijzelf. Ik heb inderdaad op een bepaald moment naar Hantson (manager/trainer) geroepen dat er tactisch iets niet klopte. We waren op dat moment met vijf verdedigers tegen één aanvaller aan het spelen, dan snort er iets. Als Berchem Sport ben je dan totaal verkeerd bezig. Dat zijn tactische blunders. Ik ben dus vandaag alles behalve tevreden over mijn technische staf. Wanneer we het laatste kwartier met twee tegen één gingen voetballen kwamen we tot scoren en kwam er opnieuw even druk op de ketel.

Dit seizoen blijft de betrachting op het Rooi om erin te blijven en een rustig seizoen te draaien. Volgend seizoen mikt de Antwerpse club op een palats in de top vijf, dan gaan we er echt voor gaan. We zijn al bezig naar volgend seizoen toe en hebben de contractbesprekingen gestart en hebben al met enkele spelers gepraat buiten de club besluit Eric Vermeylen.

De voorzitter van KBS reageerde inmiddels op de artikels uit de kranten. De journalisten van betreffende media hebben de woorden iet wat verdraaid om de nodige sensatie te creeëren. Ik blijf achter de trainersstaf staan. Ik blijf echter wel ontchoogeld in de resultaten was de reactie enkele dagen na de wedstrijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties