Trainers vliegen aan de lopende band buiten

Bart Hermans
| 0 reacties
Trainers vliegen aan de lopende band buiten
Foto: © SC

04/10/04: Bij Bergen wordt Sergio Brio ontslagen. De Italiaan bekend van het choco-incident, wordt opgevolgd door Jos Daerden. Daerden was na zijn ontslag bij Genk een tijdje uit de voetbal gestapt.

20/12/04: Sporting Lokeren zet Franky Van der Elst op straat. Willy Reynders, niet onbekend bij  de club wordt aangesteld als trainer tot het einde van het seizoen.

10/01/05: Gilbert Bodart wordt bij KV Oostende aan de deur gezet. Herman Vermeulen zal tot het einde van het seizoen de kustploeg trainen. Zijn prestaties zijn zo goed dat concurrent Sint-Truiden Vermeulen probeert vast te leggen voor volgend seizoen.

07/02/05: Hugo Broos wordt aan de kant gezet bij Anderlecht. Wanneer Anderlecht ook de tweede plaats dreigt te verliezen is de maat vol en wordt Hulptrainer Franky Vercauteren aangesteld als hoofdtrainer.

19/02/05: FC Brussels stuurt coach Emilio Ferrera de laan uit. Brussel, dat na de winterstop amper punten neemt, wordt eerst getraind door het duo Mbuyu – Renotte, daarna wordt Robert Waseige aangesteld als nieuwe trainer.

20/02/05: Marc Wilmots kan het vergeten na de nederlaag tegen Oostende. Het duo Mangelschots - Voets neemt over.

14/03/05: Philippe Saint-Jean neemt ontslag als Trainer van Moeskroen. Geert Broeckaert vervangt hem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties