Ook Wilhelmsson wil Anderlecht verlaten

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ook Wilhelmsson wil Anderlecht verlaten
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht moet gaan oppassen, want het dreigt deze zomer een hoop spelers te verliezen. Na Tihinen, Aruna, Jestrovic en Kompany lijkt nu ook Christian Wilhelmsson te willen vertrekken. “Het is tijd voor een stap hogerop”, aldus de Zweed in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben 25, mijn beste jaren moeten nu komen. Ik voel me klaar voor een stap hogerop. Ik ben in gesprek met Anderlecht; we zoeken naar de beste oplossing voor beide partijen. In de voorbije twee jaar ben ik gaan houden van deze club, van de fans. Anderlecht heeft van mij een betere voetballer gemaakt, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik mag toch ambities koesteren? Ik hoop dat het bestuur mij die kans niet ontneemt.”

Tottenham Hotspur is alvast één van de kandidaat-overnemers. De Engelse club peilde deze winter al naar de eisen van Anderlecht: “Ik heb veel gehoord van de Spurs en ik reken erop dat Anderlecht niet nogmaals een zotte prijs op mijn hoofd plakt. Morientes ging van Real Madrid naar Liverpool voor net geen 10 miljoen euro. Ze moeten mij niet duurder maken dan Morientes. 5 miljoen euro voor Christian Wilhelmsson lijkt me een verstandige prijs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties