Westerlo vanavond met B-team tegen Anderlecht

Ward Bollen
| 0 reacties
Westerlo vanavond met B-team tegen Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Westerlo treedt vanavond met een B-team aan, tegen Anderlecht. Eerder gingen La Louvière (tegen Club) en Lierse (uit bij Charleroi) hen voor. Bij de Kempenaars is het echter geen vrije keuze. Trainer Jan Ceulemans heeft geen andere keuze. Hij heeft amper fitte spelers om een degelijk elftal tussen de lijnen te brengen.

Ceulemans: 'We mogen blij zijn dat we pas zo laat op het seizoen met zoiets geconfronteerd worden. Had dit eerder gebeurd, dan hadden we misschien een moeilijk seizoen gehad. Nu is het voetbaljaar bijna afgelopen, dus is het geen ramp. Toch hoop ik op een stunt. Dit is de ideale kans voor deze jongens om te bewijzen wat ze waard zijn. We gaan ervoor.'

Westerlo mist al zeker sterkhouder en kapitein Chris Janssens, maar ook aanvaller Coelho en verdediger Mario Verheyen zijn out. Voorts zijn er nog tal van andere (lichte) blessures, waardoor "Westel" met een onuitgegeven elftal aan de aftrap zal verschijnen. De wedstrijd Westerlo-RSCA is vanavond rechtstreeks te volgen op Canal+.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties