Rekdal legt aanbod Belgische clubs naast zich neer

viki meeuwis
| 0 reacties
Rekdal legt aanbod Belgische clubs naast zich neer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kjetil Rekdal heeft toegegeven dat hij een aanbod als trainer van enkele Belgische clubs heeft gekregen. De coach van de Noorse vicekampioen VÃ¥lerenga heeft hun voorstel echter afgewezen. Deze geruchten deden in Noorwegen al langer de ronde, maar zijn dus nu ook door Rekdal zelf bevestigd. 
Momenteel lopen er contractbesprekingen tussen de club uit Oslo en de voormalige Liersespeler. Zijn huidige contract loopt in 2006 af. Volgens de directeur van de club, Kjetil Siem, verlopen de onderhandelingen gunstig en zou Rekdal nog voor twee jaar bijtekenen.
 
De interesse uit het buitenland is flink toegenomen, vooral na de knappe prestatie van VÃ¥lerenga vorig seizoen in de Noorse competitie en de Royal League. Ook Herta Berlijn toonde eerder al belangstelling in de Noor. Momenteel staat de club eerste in de Tippeligean en in de herfst kunnen ze de voorronde voor de Champions League spelen. Volgens Rekdal is de clubliefde groot maar zal hij ooit andere oorden willen opzoeken. « Ik kan natuurlijk niet eeuwig bij VÃ¥lerenga blijven. Voorlopig zit ik hier goed, maar ooit wil ik een andere uitdaging. Het komt er enkel op aan om een geschikt moment te vinden om afscheid te nemen, zowel voor mezelf als voor de club Â». 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties