Bellamy moet terugkeren naar Newcastle

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bellamy moet terugkeren naar Newcastle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de zware woorden van Newcastle-voorzitter Freddy Shepherd en de dreigementen van clubicoon Alan Shearer, is het toch zeer waarschijnlijk dat de Welshe international Craig Bellamy terugkeert naar St.-James' Park. Bellamy speelt momenteel op uitleenbasis bij Celtic Glasgow.

De reden van de mogelijke terugkeer is vooral een economische. Newcastle hoopt de aanvaller te kunnen verkopen. Dat geldt ook voor de aan Sporting Lissabon uitgeleende Hugo Viana. Voozitter Shepherd zegt dat Newcastle United contractuele verplichtingen heeft met Bellamy en Viana maar dat het omgekeerde ook geldt. Als Newcastle United in de Intertoto Cup uitkomt op 2 of 3 juli, dan moeten beiden zich aanmelden voor de training van 22 juni net zoals alle andere spelers. 

Tussen de lijnen wil Shepherd dus meegeven dat hij hoopt dat beide spelers zich in de kijker spelen in de Intertoto Cup. De kans echter dat Bellamy opgesteld wordt, is toch eerder klein. De mededeling lijkt vooral een waarschuwing naar potentiële kopers die naar Shepherd's mening te afwachtend zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties