Sydney en Mariners spelen de finale

K M
| 0 reacties
Sydney en Mariners spelen de finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Syndey FC en Central Coast Mariners zullen onder hun beiden moeten uitmaken wie Australië mag vertegenwoordigen op het Oceanische kwalificatietornooi voor WK Clubs. Beiden plaatsten zich immers vandaag voor de finale van het Australisch kwalificatietornooi.

Sydney plaatste zich na 2-1 winst tegen en op het veld van Perth Glory. Toch was Glory die op voorsprong kwamen dankzij een own-goal van Ufuk Talay. Nog geen minuut laten stond het al gelijk dankzij David Carney. Beide clubs gingen dan op zoek naar de winning-goal en het was Syndey die daarin lukte. In de 75ste minuut schoot Andrew Packer zijn ploeg naar de finale.

De Central Coast Mariners hadden tegen alle verwachtingen in geen enkel probleem met Adelaide United. In eigen stadion wonnen ze met maar liefst 4-0. Held van de avond was Nick Mrdja. Met doelpunten in de 23ste, 42ste en 65ste minuut had hij een groot aandeel in de overwinning van de Mariners. Het enige andere doelpunt kwam in de 27ste minuut van de voet van Stewart Petrie.

Noot van de redactie: Door externe omstandigheden zijn er geen uitgebreide verslagen van beide wedstrijden. Voetbalkrant.com wil zich hiervoor verontschuldigen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties