Lalas baas van NY/NJ MetroStars

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lalas baas van NY/NJ MetroStars
Foto: © SC

Kent u Alexi Lalas nog, de rosse rockende Amerikaan met de opzichtige baard? De 35-jarige ex-verdediger van de Amerikaanse nationale ploeg is per direct voorzitter en algemeen directeur geworden van de NY/NJ MetroStars geworden. Lalas moet van de slapende reus eindelijk eens een succesvolle ploeg maken.

Clubbestuurder Tim Leiweke liet maandag weten dat hij het moe is iedere keer te moeten horen dat MetroStars als organisatie en als ploeg niet zo goed is als het zou kunnen zijn, en vooral dan op het veld. Volgens hem wordt het tijd dat NY/NJ MetroStars geschiedenis gaat schrijven en ieder jaar gaat meedoen voor de prijzen.

De club kwam dus uit op Alexi Lalas die de taak krijgt om bovenstaande doelstellingen te verwezenlijkingen. Leiweke haalde nog eens uit naar Los Angeles door te zeggen dat hij zich door die 'neppers' uit LA niet onder de voet laat lopen.

Als speler won Lalas met LA Galaxy nog de Amerikaanse titel. De MetroStars haalden nog nooit de finale om het landskampioenschap. Sinds 2004 was Lalas algemeen directeur bij de San José Earthquakes maar naar eigen zeggen keert hij nu terug naar de streek die hij goed kent en waar zijn hart ligt.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties