Lokeren startte gisteren al met trainingen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lokeren startte gisteren al met trainingen
Foto: © SC

Slavo Muslin maakte gisteren zijn debuut op de Belgische oefenvelden. De nieuwe coach van Lokeren had de eer om als eerste Belgische eersteklasser de trainingen aan te vatten. Dat gebeurde op het veld van derdeprovincialer Moerbeke-Waas.

Toch was nog niet iedereen gearriveerd op Daknam.
Joao Carlos, Doba en Tailson keren pas vandaag terug uit hun geboorteland. Nieuwkomer Stjepan Jukic wacht zelfs tot vrijdag.
Zaterdagavond geeft Lokeren het officiële startsein van het Belgische voetbalseizoen. De Waaslanders treden dan aan in de Intertoto-beker. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Talinn, de hoofstad van Estland. Daar wacht het plaatselijke Trans. Jukic en Gunter Van Handenhoven zijn er niet bij, want zij zijn nog niet speelgerechtigd.

“Ik hoop de club iets bij te brengen”, aldus Van Handenhoven in Het Nieuwsblad. “Mijn voorkeur gaat uit naar een positie centraal op het middenveld. In eerste instantie wil ik echter een basisplaats afdwingen. Mijn voordeel is dat ik nogal polyvalent ben. Over onze trainer Slavo Muslin hoorde ik niks dan lof. Mijn ex-ploegmaat Toyes van La Louvière werkte nog samen met hem. Voor de eerste ronde van de Intertoto ben ik nog niet speelgerechtigd. Ik hoop dat we de derde ronde halen tegen Olympique Marseille. Dan kom ik mijn ex-trainer Fernandez nog eens tegen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties