Verhaegen tevreden over aanwinsten

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Verhaegen tevreden over aanwinsten
Foto: © SC

Germinal Beerschot ere-voorzitter Jos Verhaegen maakte gisteren in het Laatste Nieuws een bilan op van zijn nieuwste spelers. Het blijkt over de hele lijn een meevaller te zijn. 

Hij laat zich erg lovend uit over de gerealiseerde transfers: "Om te beginnen is er Julien, een jonge Kameroener die al getoond heeft dat hij vlot scoort. Dan is er Chimadza uit Zimbabwe. Zonder meer een klasbak die niet voor niets tot beste speler van zijn land werd uitgeroepen. Met De Roeck kochten we een Antwerpenaar, altijd belangrijk voor de supporters, die van vele markten thuis is."

Kubilskis vindt Verhaegen dan weer een openbaring: "Die jongen is tenslotte maar 18 jaar en liet de voorbije oefenwedstrijden toch al het één en ander zien."

Naast de tot hiertoe gerealiseerde transfer loopt er momenteel nog een Zimbabwaan op het kiel rond. Het gaat om Udi die de kans krijgt om zich als tester te bewijzen. Verhaegen maakte ook nog bekend dat hij eerstdaags één van de twee spitsen, waarmee al een akkoord bereikt is, verwacht. Tot zijn grote spijt mag hij de naam van de aanvaller nog niet bekend maken. Verder komt er nog een extra spits en is het mogelijk dat Germinal Beerschot nog een transfer gaat realiseren. 

Over Cruz zei Verhaegen het volgende: "Ik ben niet kwaad op Cruz, maar hij was voor ons te duur en meer wil ik daarover niet kwijt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties