Lavan wil met Antwerp naar eerste

Dirk Pieters
| 0 reacties
Lavan wil met Antwerp naar eerste
Foto: © SC

Na Itzak Zohar, halfweg de jaren negentig, heeft Antwerp met Sam Lavan opnieuw een Israeliër in huis.
 
Lavan woont echter al sedert 1995 in Antwerpen en is maar al te blij dat hij momenteel in zijn stad kan spelen. Lavan begon te voetballen vanaf zijn 16de. Hij speelde heel even bij Beerschot om daarna 2 jaar bij Lierse uit te komen. Lavan speelde ook in zijn thuisland voor Beitar Jerusalem.
 
In Roeselare speelde de verdediger afgelopen seizoen 30 wedstrijden in het eerste elftal maar hij kreeg er geen nieuw contract. Bij Antwerp tekende hij voor drie seizoenen.
 
De verdediger heeft totaal geen spijt van zijn transfer, en dit om twee redenen: Lavan woont in Antwerpen en met Antwerp wil hij langzaam naar eerste klasse toegroeien. "Promotie is nu met de huidige ploeg misschien wat hoog gegrepen, maar er zullen de komende dagen en weken zeker nog spelers bijkomen. Daarom ben ik er van overtuigd dat de clubhaar plaats in de hoogste afdeling ooit terug zal innemen. Stamnummer 1 hoort nu eenmaal thuis in eerste klasse, en met de steun van het omvangrijke roodwitte supporterslegioen zal dat ongetwijfeld lukken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties