Liverpool klopt Leverkusen simpel

Kristof Blomme

Liverpool speelde in Oostenrijk een oefenmatch tegen Bayer Leverkusen. De Reds wonnen heel gemakkelijk met 3-0.

Liverpool domineerde van de eerste tot de laatste minuut en pakte dus verdiend de overwinning. Halfweg de eerste helft viel het eerste doelpunt. Le Tallec zorgde voor een goeie opening op Djibril Cissé. De Fransman knalde zonder aarzelen de openingstreffer op het bord. Geen minuut later viel het tweede doelpunt al. Het was opnieuw Le Tallec die Cissé bediende. Op die manier kon de Fransman zijn tweede doelpunt in evenveel minuten aantekenen. Na bijna een uur spelen werd Milan Baros bediend door kapitein Gerrard. De Tsjech maakte het netjes af. Dit werd meteen ook de eindstand.

Nog voor rust viel Warnock uit bij Liverpool met een blessure. In de tweede helft maakt Sissoko zijn debuut voor de Engelsen.

Liverpool (1e helft): Dudek, Finnan, Carragher, Whitbread, Warnock, Potter, Hamann, Alonso, Riise, Le Tallec, Cissé.

Liverpool (2e helft): Carson, Medjani, Josemi, Hyypia, Traoré, Luis Garcia, Gerrard, Sissoko, Zenden, Morientes, Baros.