Owen graag terug naar Liverpool

Owen graag terug naar Liverpool
Foto: © SC

Real Madrid en Michael Owen, het is voorlopig geen gelukkig huwelijk en de wegen zouden wel eens zeer snel kunnen scheiden. De Engelse goalgetter zou namelijk terug willen keren naar ex-club Liverpool.

Vorige zomer verhuisde Michael owen van Liverpool naar Real Madrid. De Koninklijke betaalde een kleine dertien miljoen euro voor de 25-jarige aanvaller. Toch genieten Raul, Ronaldo en nieuwkomer Robinho de voorkeur van coach Vanderlei Luxemburgo. Deze liet dan ook uitschijnen dat Owen best een andere werkgever zoekt. 

Goaltjesdief Owen is niet gelukkig bij Real omdat hij er weinig speelkansen krijgt. Bovendien zou hij heimwee hebben naar zijn familie en vrienden in Liverpool. Manchester United, Arsenal en Chelsea toonden reeds hun interesse in de Engelse international, maar deze clubs zijn uit den boze. Arsenal en Chelsea spelen in Londen, en dat is te ver van Liverpool. Manchester ligt wel op een doenbare afstand, maar als Liverpoolfan kan Owen onmogelijk voor de "vijand" uitkomen.

Grootste obstakel voor een terugkeer lijkt Rafael Benitez. Hij beschikt met Milan Baros, Djibrill Cissé en Fernando Morientes al over drie topspitsen. Voor de Spaanse manager is het aantrekken van een targetman (Peter Crouch) en een verdediger prioriteit. Voor Owen zou geen ruimte zijn in het budget. De supporters en directeur Rick Parry zouden de voormalige publiekslieveling wel met open armen ontvangen. Op Anfield Road wordt dan ook naarstig gezocht naar mogelijkheden om Owen terug te brengen.  





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties