Moeskroen nipt langs fusieploeg

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Moeskroen nipt langs fusieploeg
Foto: © SC

De nagelnieuwe fusieploeg Dender EH speelde zaterdagavond de eerste match in haar jonge bestaan. De derdeklasser verloor met het kleinste verschil van Excelsior Moeskroen.

Het was logischerwijze Moeskroen dat het spel bepaalde. De eerste kans liet een tijdje op zich wachten, maar hij was wel meteen raak. Na 28 minuten wist Noukeu het publiek voor de eerste keer te entertainen. De middenvelder legde perfect af voor Oussalah, die nog perfecter afrondde. Vijf minuten later verdubbelde tester Deranje de score, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel.

Na de rust stuurde Moeskroen-trainer
Broeckaert een volledig nieuw elftal het veld op. Dugardein kreeg nog een mooie kans op de 0-2, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Opstelling Dender EH:
Deldaele, Oumouri, De Mol (46' Dessaer), De Petter, Vandeput (46' Neirinckx), Franck (46' Oubial), Van Geem, Geeroms, Persoons( 69' Rossel), Munyaneza (55' Sesay) en Kielo Lezi (46' Boeka Lisasi).

Opstelling Excelsior Moeskroen:
Luzi, Hatchi (46' Charlet), Toyes (56' Skocibusic), Grimaldi (46' VanGijseghem), Lapic (60' Hempte), Dorothée (46' Dimbala), Dugardein, Noukeu (46' Benajiba), Oussalah (46' Grondin),Deranja (46' Toni) en Zuljevic (46' Siljak).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties