Anderlecht en Club Brugge op de VRT

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht en Club Brugge op de VRT
Foto: © SC

VRT geeft volgende week de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen met twee leuke affiches. De openbare omroep brengt zowel de Belgische Supercup als de eerste Europese wedstrijd van Anderlecht op de buis.

VRT zendt dinsdag 26 juli via Canvas de heenwedstrijd van Anderlecht in de tweede voorronde van de Champions League uit. Daarin zal Anderlecht thuis spelen tegen Neftchi Baku of Hafnarjördur. De uitzending start om 20u20, Filip Joos voorziet de commentaar.

Vier dagen later brengt Canvas die andere Belgische topper, Club Brugge, op het scherm. De Bruggelingen nemen het in de Supercup op tegen bekerwinnaar Germinal Beerschot. De uitzending start opnieuw om 20u20. Een week later start ook de echte competitie, waarvan de samenvattingen normaal gezien op de VRT komen. Zondags komt er bovendien een live wedstrijd, waarover u hier meer kan lezen.

Ook KanaalTwee laat zich gelden. Het tweede net van de VMMa brengt deze zaterdag naar aloude traditie de Brugse Metten op het scherm. Club Brugge zal thuis FC Porto bekampen. De voorbeschouwingen op KanaalTwee starten om 20u25. Op hetzelfde moment zendt het Franstalige RTBf wellicht de vriendschappelijke wedstrijd tussen Juventus en Standard uit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties