AS Roma wint de Trofeo Franza

AS Roma wint de Trofeo Franza
Foto: © SC

Francesco Totti lijkt helemaal hersteld te zijn van de griepaanval die hij vorige week moest ondergaan. Met twee doelpunten leidde hij AS Roma naar een 3-0 overwinning voor de Trofeo Franza tegen Messina.

Totti maakte beide doelpunten vanuit een vrije trap. Ook Amantino Mancini wist te scoren vanuit een stilstaande fase. Hierbij moet wel vermeld worden dat Messina-goalie Marco Storari niet de beste avond van zijn leven beleefde door twee maal zwaar in de fout te gaan.

Treviso, die volgend weekend hun debuut in de Serie A zullen maken, won in een oefenwedstrijd met 2-1 van Modena. Het was Fabio Gallo die de promovendus op voorsprong schoot vanop de stip, maar Daniele Amerini maakte snel gelijk. Uiteindelijk was het Andre Pinga die in zijn eerste wedstrijd voor Treviso de winning-goal scoorde.

Bij Lecce was spits Alex Konan de grote man. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Avellino zorgde hij voor de einduitslag door twee maal te scoren. Daarnaast raakte de jonge Pelle nog de dwarslat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties