Lee heeft akkoord met Tottenham

Kristof Somers
| 0 reacties
Lee heeft akkoord met Tottenham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vertrek van Young-Pyo Lee lijkt steeds dichter te komen. De Zuid-Koreaan heeft al een akkoord met Tottenham Hotspur over een contract van vier jaar. PSV weigert nog altijd mee te werken aan een transfer. Eerder deed het dat ook al bij een mogelijke overgang naar AS Monaco.
 
Tottenham heeft zich intussen ook al officieel gemeld bij PSV, waar het meteen een bod uitbracht op Lee. Dat bod zou zelfs hoger zijn dan de afkoopsom die in het contract van de linksback staat beschreven, zo’n twee miljoen euro. The Spurs zouden maar liefst drie miljoen euro hebben geboden.
 
PSV gaat daarom nog meer tegenwerken en vraagt nu vier miljoen euro voor de Zuid-Koreaanse international. Lee (28) zou door de clausule in zijn contract meteen zijn transfer  beet hebben, hij moet er maar even naar verwijzen en hij kan naar de Premier League, de competitie waar hij van droomt. Daar kan hij zijn maatje Park tegenkomen, want die veroverde een toptransfer naar Manchester United.
 
Voor de linkspoot ligt het echter enigszins anders. Lee wil zonder strijd vertrekken in Eindhoven, waar hij slechts terechtkwam door zijn voormalige bondscoach Guus Hiddink. Die laatste is natuurlijk heel sterk gekant tegen een vertrek van zijn poulain.
 
In Eindhoven proberen ze alles om hun goudhaantje bij te houden. Dezer dagen proberen de bestuurslui van PSV het contract van Lee open te breken, maar de onderhandelingen lopen verre van vlot. Voorzitter Rob Westerhof verwoordt in Voetbal International zijn onmacht: “Het zou een grote tegenvaller zijn wanneer Lee zo vlak voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties