Milenkovic: "Match tegen België van levensbelang"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Milenkovic: "Match tegen België van levensbelang"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat de levensbelangrijke WK-kwalificatiewesdtrijd Bosnië-Herzegovina – België op het programma. Voetbalminnend België zal wellicht massaal achter de buis zitten om de match te volgen, maar ook in Bosnië-Herzegovina is de druk groot. “De match tegen België is van levensbelang”, zo vertelt Lierse-verdediger én Bosnisch international Ninoslav Milenkovic.

“
De match tegen België van zaterdag is van levensbelang”, aldus Milenkovic in Het Nieuwsblad. “De ploeg die verliest, ligt definitief uit de WK-race. Wij hebben ons lot niet meer in eigen handen, maar we moeten sowieso vier keer winnen. België heeft net dezelfde opdracht. Een gelijkspel is voor geen van beide teams een optie. Het wordt een strijd op leven en dood.”

“Dat Hasan Salihamidzic niet meedoet, is een groot verlies. Hij is de leider van ons team en een steengoede voetballer, anders speel je niet zo lang bij Bayern München. Ook Bajic, Grlic en Halilovic zijn geschorst, net als Mirsad Beslija van Racing Genk trouwens. Vooral dat is jammer. Mirsad is, samen met Nenad Stojanovic, een goede vriend hier in België. Ik ga dikwijls naar Genk en was zelfs de getuige op het huwelijk van Stojanovic. We gaan dikwijls samen eten. Bosnië zal iemand als Beslija missen, maar België mist toch ook Bart Goor, de kapitein?”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties