Balaban: "Ik had geen rust nodig"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Balaban: "Ik had geen rust nodig"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bosko Balaban, het blijft een merkwaardig figuur. De aanvaller is momenteel zowat de enige Bruggeling die nog de weg naar de netten weet, maar vreemd genoeg werd hij voor de wedstrijd op Standard uit de selectie gelaten. In Het Laatste Nieuws doet de Kroaat zijn verhaal.

“Ik respecteer de beslissing van
Ceulemans om me uit de selectie te laten, maar ik begrijp ze niet”, vertelt Balaban. “Ik had geen behoefte aan rust. En dan nog. Normaal geef je de topschutter van je ploeg rust tegen een mindere tegenstander. Maar toch niet in een absolute topmatch? Ik vind ook niet dat ik rust nodig heb. Ik speel al twee weken met twee gebroken tenen, en toch hoor je mij niet klagen.”

“In élke wedstrijd word ik twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald. Kan iemand mij de logica uitleggen? Het is voor een spits doorgaans makkelijker om te scoren in de slotfase van een wedstrijd, omdat vermoeide verdedigers in die periode minder geconcentreerd voetballen. Thuis tegen Valerengen speelde ik wél de hele match: tien minuten voor tijd heb ik gescoord. Ik hou er niet van als een trainer mij in de slotfase vervangt. Ik snap het niet, en ik word er bloednerveus van. Maar ik heb geen probleem met Ceulemans, en hij niet met mij. Ik verschil wel al eens van mening met de trainers, maar ik ben – echt waar – een hele normale gast.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties