Ceulemans: "Er zat meer in"

Giovanny Saelens
| 0 reacties
Ceulemans: "Er zat meer in"
Foto: © SC

Jan Ceulemans blikte tevreden terug op de kleine nederlaag van de West-Vlamingen: "Misschien zat hier iets meer in. We wisten maar al te goed dat Bayern gevaarlijk is op stilstaande fases. En uitgerekend op corner, de enige kans in de eerste helft, krijgen we dat domme doelpunt tegen. Jammer, toch ben ik tevreden dat we nooit zijn weggespeeld door München. Meer nog, ik vind dat we zeker naar het einde toe vrij goed hebben meegespeeld en zelfs links en rechts een kansje hebben versierd." 

Ook Jason Vandelanoitte was tevreden met zijn prestatie, maar niet met het resultaat: "Ik speelde een degelijke partij, maar net als zaterdag verliezen we weer. En dat verlies weegt toch door op al het positieve dat ik uit deze prestatie puur." 

Grégory Dufer blikte tevreden terug op zijn eigen prestatie. "Het is super om in zo een stadion te mogen spelen. We speelden een redelijk goede wedstrijd, jammer van dat dom tegendoelpunt. Ik ben tevreden over mijn eigen prestatie. Ik heb mijn best gedaan en meer kan ik niet doen. Vrijdag terugkeren naar Charleroi is heel leuk. Ik zal opnieuw mijn best doen en daar een doelpuntje scoren zou leuk zijn."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties