Ferrera opnieuw een stapje dichter

Dirk Pieters
| 0 reacties
Ferrera opnieuw een stapje dichter
Foto: © SC

Ferrera stond al lang voor een zware uitdaging bij de club van voorzitter Gaone. Vorig seizoen moest La Louvière enkele sterkhouders laten gaan. Met Klukowski, Ishiaku, Van Handenhoven en Proto verlieten vier basisspelers de ploeg. Emilio Ferrera moest een nieuw team uitbouwen en rekende op enkele nieuwe spelers. Maar de laatste transfers brachten niet wat van hen verwacht werd.
 
Ferrera lijkt hiervan het slachtoffer te gaan worden. De wolven staan momenteel laatste met een 4 op 27. De ploeg van Ferrera kon dit seizoen nog niet winnen. La Louvière speelde wel gelijk tegen Gent, Zulte Waregem, Cercle en Germinal Beerschot.
 
De trainer blijft er kalm onder. “We moeten realistisch zijn, op zo’n korte tijd zoveel nieuwe jongens inpassen is niet evident.” Bij de supporters kan Emilio geen goed meer doen. Ook na afloop van de wedstrijd tegen Brussels was de trainer de boeman. Ferrera dreigt nu voor de tweede keer op rij voortijdig een club te moeten verlaten. Ook bij Brussels mocht hij vorig seizoen opkrassen.
 
Bij La Louvière willen ze zo snel mogelijk met een oplossing naar buiten komen. Het ontslag van Ferrera kan dus vandaag of morgen al aangekondigd worden. Of krijgt de La Lou-trainer misschien over twee weken nog een nieuwe kans tegen Roeselare?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties