Larsson niet happig op Dortmund

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Larsson niet happig op Dortmund
Foto: © SC

Henrik Larsson zit niet te springen om een wissel naar Borussia Dortmund. Zoals gisteren vermeld is de Duitse traditieploeg erg geïnteresseerd in een overgang op leenbasis van de 34-jarige Zweed, die bij Barcelona vooral op de bank zit. Larsson kan zich echter best verzoenen met de weinige speeltijd die hem bij de Catalanen gegund is.

Door de onbeschikbaarheid van Jan Koller, die aan de kruisbanden werd geopereerd en daardoor het hele seizoen buiten strijd is, moet Dortmund op zoek naar een nieuwe aanvaller. De Borussen hebben hun pijlen onder andere gericht op Henrik Larsson. De Zweed lijkt echter tevreden te zijn met de beperkte speeltijd die hij in Barcelona krijgt: "Als ik het WK mis doordat ik te weinig gespeeld heb, is dat ok. Hoewel ik alles zal doen om er in Duitsland bij te zijn", liet Larsson zich twee weken geleden nog ontvallen.

De Zweedse pers heeft echter een andere mening: "Henke, grijp deze kans!" titelt Sportbladet, dat Larsson meer wil zien spelen met het oog op het WK. De Zweedse krant merkte op dat de spits van Barcelona niet op zijn best was in de laatste interlands tegen Hongarije en Kroatië. Het is echter ook de vraag of Barcelona Larsson, die ondanks zijn bankzitterstatus erg populair is in Catalonië, wil laten gaan. In januari zal Barça het een tijdje zonder Samuel Eto'o moeten doen, die dan met Kameroen in de Africa Cup aantreedt. Het lijkt dus weinig waarschijnlijk dat de Spaanse kampioen Larsson net dan zal laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties