Salgado naar Inter

Salgado naar Inter
Foto: © SC

Volgens de Italiaanse pers bereidt Inter Milan een bod voor op Michel Salgado. De Milanese ploeg is op zoek naar een rechts-back en de speler van Real Madrid zou met stip zijn aangeduid.

Er waren vorige maand al geruchten dat Salgado richting Italië zou trekken. Toen was dat echter naar Juventus Turijn die een alternatief zochten voor de vaak geblesseerde Jonathan Zebina. Omdat Manuele Blasi de rol van Zebina met verve heeft overgenomen, lijkt Juve geen interesse meer te hebben.

Bij Inter kan men echter niet wat men bij de Oude Dame wel kan. Ook bij de Milanese club viel de vaste rechts-back, Javier Zanetti, weg. José Ze Maria en Ivan Cordoba faalden er echter in om de Argentijn degelijk te vervangen.

Real Madrid ontkent de geruchten dat men Salgado van de hand wil doen, maar is wel vastbesloten om in januari het Braziliaanse talent Cicinho binnen te halen. Mocht Salgado overstappen naar Inter, dan is hij na Esteban Cambiasso, Walter Samuel, Luis Figo en Santiago Solari de vijfde speler die in korte tijd verhuist van Real naar Internazionale. Volgens de Engelse pers heeft ook Manchester United interesse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties