Pujol geeft nog niet op

Dirk Pieters
| 0 reacties
Pujol geeft nog niet op
Foto: © SC

De 25-jarige Franse spits Grégory Pujol zit momenteel nog op een zijspoor bij Anderlecht, maar wil daar snel verandering in brengen. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt maakte de aanvaller nog de overstap van Nantes naar Anderlecht. Bij Anderlecht aangekomen mocht de spits nog maar 25 minuten spelen. Alvast veel te weinig voor een aanvaller.
 
Vorig seizoen kreeg Pujol, na een blessure weinig speelkansen, maar ook dit jaar bij Anderlecht is dit opnieuw het geval. "Ik had zopas een onderhoud met de trainer. Hij heeft me verzekerd dat hij nog op me rekent en dat ik mijn kans zal krijgen. Ik heb het volste vertrouwen in mezelf en ik weet verdomd goed dat ik deze ploeg iets kan bijbrengen”, aldus Pujol.
 
Het is duidelijk dat de aanvallende concurrentie moordend is op Anderlecht. Met Akin, Jestrovic, Mpenza en nu ook Frutos is het duidelijk dat er geen plaats is voor vier of vijf aanvallers op het veld.  "Ik vrees de concurrentie niet", klinkt Pujol vastberaden. "Als ik de kans krijg, wil en zal ik bewijzen dat ik niet moet onderdoen voor Frutos." [KV-JA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties