Zwarte week voor Jestrovic

Thomas Dubois
| 0 reacties
Zwarte week voor Jestrovic
Foto: © SC

Het dreigt een zwarte week te worden voor Nenad Jestrovic, de spits van Anderlecht kreeg maandag een schorsing van drie Europese wedstrijden en dinsdag werd bekend dat het Brusselse parket de raadkamer heeft gevraagd om hem door te verwijzen naar de correctionele rechtbank. De Serviër wordt beschuldigd van schriftvervalsing, gebruik van valste stukken, inbraak, poging tot oplichting van de verzekering en bendevorming. Kortom een hele boterham.
 
Alles draait rond een homejacking bij Jestrovic op 17 november 2003, de inbrekers gingen er toen vandoor met allerlei kostbaarheden zoals juwelen, merkkleren en een dure auto. Meer dan een jaar later werd de auto teruggevonden in Spanje. Het gerecht oordeelt dat Jestrovic de daders zou kennen en dat hij hen de inbraak vergemakkelijkte om zo de verzekeringen een voetje te lichten. Op 15 november oordeelt de raadkamer of hij werkelijk voor de correctionele rechtbank moet verschijnen. Het was niet de eerste keer dat Jestrovic het slachtoffer was van een misdrijf, in 2001 was hij slachtoffer van een dubbele carjacking.
 
Anderlecht wenst geen commentaar te geven: “Anderlecht wil zich niet inlaten met een privé-zaak en wenst geen commentaar te geven, zolang de raadkamer geen beslissing genomen heeft.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties