Dit weekend twee vervroegde wedstrijden

Giovanny Saelens
| 0 reacties
Dit weekend twee vervroegde wedstrijden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week worden er vele matchen voor de beker van België afgewerkt. KV Kortrijk, KBHZ, Eupen en Deinze zijn al uitgeschakeld en spelen vervroegde wedstrijden van speeldag 17. Eupen neemt het thuis op tegen Deinze en KV Kortrijk ontvangt KBHZ.


Zaterdagavond ontvangt AS Eupen het Oost-Vlaamse Deinze. Eupen staat op de achtste plaats en Deinze staat pas voorlaatste. Als Eupen wint, komen ze op een gedeelde vijfde plaats te staan. Indien Deinze nog eens kan winnen, worden de Oost-Vlamingen gedeeld twaalfde. Vorige week speelden de Duitstaligen op eigen veld gelijk tegen KV Kortrijk. Deinze verloor met zware 5-1 cijfers van Union. Het ziet er naar uit dat Deinze opnieuw zal verliezen, maar je weet maar nooit.

De wedstrijd tussen KV Kortrijk en KBHZ wordt zondag om 15u afgewerkt in het Guldensporenstadion. De West-Vlamingen staan op de vierde plaats. De Limburgers bevinden zich dan weer onderaan op de zestiende plaats. KV Kortrijk verloor thuis nog maar één keer en KBHZ sprokkelde uit vijf punten in vijf wedstrijden. Bij KV Kortrijk is Brecht Verbrugghe geschorst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties