2-0 zege voor Anderlechtse dames

Rita De Meyer
| 0 reacties
2-0 zege voor Anderlechtse dames
Foto: © SC

Het eerste kwartier verloopt op- en afgaand zonder echt doelgevaar.
Het tweede kwartier geeft een overwicht van Anderlecht maar de OHL-verdediging vangt goed op. In de 35’ gaat Kimpe op snelheid alleen door, maar wordt door de laatste Anderlechtspeelster neergelegd. De vrije trap buiten de grote backlijn, waarvoor de OHL-supporters minstens een gele kaart hadden verwacht, wordt in de verste bovenhoek gezet maar gepareerd door de Anderlecht-goalie.
De tegenaanval van Anderlecht gegroeid uit de corner wordt foutief gestopt en bedacht met geel en nogmaals met geel voor protest uit de vergelijking met de vorige fase.
Hierdoor “sfeer” op het veld ,op de bank en in de tribunes.
 
Anderlecht trekt in de tweede helft direct ten aanval.
Een interventie van Van Impe wordt met penalty bestraft. De penalty van De Cock wordt door Vandenhouwe uit de onderhoek geduwd. In het geharrewar na een vrije trap op de 52’gaat de bal doorheen het pak in het doel: 1-0. Beide ploegen gaan er tegenaan. Anderlecht wil de voorsprong vergroten. OHL zoekt de gelijkmaker. In de 61’ opnieuw penalty door contact vanwege Schouteeten. Maar Nadia Dermul geeft meters naast.
In de 79’ vertrekken Anderlechtspeelsters doorheen het buitenspel en besluiten: 2-0.
OHL kiest resoluut voor de aanval. Anderlecht reageert té stevig in de duels. De foutjes worden telkens gefloten maar onderbreken de dynamiek van de bezoeksters.
Het blijft 2-0.

 
Verslag: Eddy Timmermans
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties