'Vieri werd ons aangeboden'

'Vieri werd ons aangeboden'
Foto: © SC

Enkele dagen geleden meldde Voetbalkrant.com u al dat het mogelijk was dat Christian Vieri in de winterstop naar Spanje verhuist. De technische directeur van Espanyol Barelona, Cristobal Parralo, bevestigde nu dat de spits van AC Milan hen werd aangeboden.

Parralo doet zijn verhaal in de Spaanse krant Sport: "Vieri werd ons aangeboden. Een tussenpersoon deed ons het voorstel om hem te lenen en verschillende bronnen vertellen ons dat hij Milaan wil verlaten."

Ondanks het feit dat Espanyol op een degradatieplaats staat en de punten nodig heeft, wil men niet te hard van stapel lopen: "De coach moet hem eerst vragen als een versterking en daarna moeten we evalueren of hij financieel haalbaar is. Niemand twijfelt echter aan de kwaliteiten van Vieri."

Vieri maakte in de zomer de overstap van Inter Milan naar AC Milan, nadat zijn contract bij Inter in onderling overleg werd beëindigd. Bij AC Milan is hij echter meer bankzitter dan speler en dat is negatief voor zijn kansen om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap in Duitsland. Vieri speelde ooit één seizoen in de Primera Division en houdt er goede herinneringen aan over. Bij Atletico Madrid scoorde hij 24 keer in evenveel wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties