Ook Huntelaar is 'hot'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ook Huntelaar is 'hot'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-jan Huntelaar is na Ron Vlaar op dit moment ook een zeer gegadigde speler in Nederland. De spits van Heerenveen kan genieten van de belangstelling van AZ en Ajax. 

Klaas-jan Huntelaar werd al een tijdje aan diverse topclubs gelinkt, maar nu lijkt de interesse toch wel echt concreet te worden. Naast AZ en Ajax meldde nog een andere Nederlandse topclub, Feyenoord Rotterdam, zich. De Rotterdammers zouden echter moeten afhaken in de strijd om de spits omdat hij financieel niet haalbaar zou zijn. Dan blijven er dus met Ajax en AZ nog twee kandidaten over. Nadat Ajax AZ de loef lijkt te gaan afsteken met het aantrekken van Ron Vlaar, ziet het er naar uit dat AZ revanche gaat nemen. Huntelaar zelf heeft immers enorm veel sympathie voor de club uit Alkmaar en zou een overstap naar AZ prefereren boven een overstap naar de hoofdstad. 

Dat zou echter niet zo erg zijn voor de Amsterdammers. Volgens enkele Nederlandse kranten zouden de Amsterdammers namelijk van plan zijn om oud-gediende, Patrick Kluivert terug te halen als men naast Huntelaar grijpt. De spits komt bij Valencia momenteel niet al te veel aan spelen toe en heeft aan Ajax heel veel goede herinneringen overgehouden natuurlijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties