'Klote, drama, onwaarschijnlijk'

Dirk Pieters
| 0 reacties
'Klote, drama, onwaarschijnlijk'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reacties van spelers en trainer waren duidelijk. Het is zeer pijnlijk dat de Belgische beloften niet naar het EK gaan. De 1-3 had niemand verwacht, zoveel is duidelijk na de volgende reacties.

Jean-Francois de Sart
Het is pijnlijk voor al onze jongens die achttien maanden schitterend presteerden. Vooral na de 1-2 kregen we het heel moeilijk en werden we te nerveus. We lieten onze tegenstander teveel in de match komen en dat mocht niet gebeuren.

Ook Kevin Vandenbergh, de held in de heenwedstrijd, was niet mals in zijn commentaar. "Het is klote. Wat hier is gebeurd, had nooit mogen gebeuren. Voor mij is het afgelopen met de beloften. Ik had graag nog een EK gespeeld, maar dit kan ik niet verwerken", aldus een teleurgestelde Vandenbergh. 

Thomas Vermaelen
Het zag er allemaal zo mooi uit voor het begin van de wedstrijd. Maar het is nu een groot drama geworden. Dit zal nog maanden door men hoofd spoken. 

Ook RKC-draaischijf Maarten Martens was er niet goed van: "We hadden alles onder controle tot de 70ste minuut, van toen af liep het mis. We verloren elf wedstrijden niet en nu gaven we drie doelpunten weg op een kwartier, ik begrijp er niks van", aldus Martens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties