Fairplay Verheyen is "een reactie tegen Duchâtelet"

Thomas Dubois
| 0 reacties
Fairplay Verheyen is "een reactie tegen Duchâtelet"
Foto: © SC

Gert Verheyen gaf vandaag uitleg rond zijn gebaar van fair play gisteren op het einde van de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Op het einde van de wedstrijd kreeg Club Brugge een corner terwijl er absoluut geen sprake van was. Daarop ging de scheidsrechter richting Verheyen. "De scheids kwam naar me toe en vroeg me: Gert, heb je die bal geraakt? Ik antwoordde eerlijk: nee, ik ben er niet aan geweest, het is geen corner. Daarop vroeg hij: wil je dat ik op mijn beslissing terugkom? Doe maar, zei ik", aldus Gert Verheyen op clubbrugge.be.
 
De aanhang van Zulte Waregem, die hem voordien voortdurend uitfloot, kon dit gebaar wel accepteren en trakteerde hem op een staande ovatie. Toen hij naar de bus ging werd hij er nog mee toegejuicht. Verheyen ziet het als een aantijging op de misplaatste uitspraken van Duchâtelet van de afgelopen weken.
 
De spelers die gisteren in actie kwamen kregen vandaag een uitlooptraining, enkel Verheyen bleef binnen. Hij heeft al een tijdje last van zijn voet en spoedde zich vanochtend naar het ziekenhuis voor een scan. Verheyen is geschorst voor de wedstrijd van zaterdag tegen Germinal Beerschot. Portillo trainde probleemloos met de overige spelers mee. Lange, Blondel en Klukowski trainden nog individueel.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties