'Grote klasse van Verheyen'

Kristof Blomme
| 0 reacties
'Grote klasse van Verheyen'
Foto: © SC

Gisteren ontstond er tijdens Zulte Waregem - Club Brugge een vreemde situatie. Scheidsrechter Vermeirsch kende een hoekschop toe aan Club, maar kwam daar uiteindelijk op terug. Wat gebeurde er?

Drie minuten voor het einde en bij een 2-0 stand in het voordeel van Zulte Waregem kreeg Club ten onrechte een hoekschop. Na een duel tussen Dupré en Verheyen ging de bal over de doellijn zonder dat Dupré die bal had aangeraakt. Gert Verheyen zelf ging Vermeirsch vertellen dat de rechtsachter van de thuisploeg de bal niet meer had aangeraakt. Hierop gaf de man in het zwart doeltrap.

Dupré was onder de indruk van de Brugse kapitein. "Verheyen is een moeilijke kerel om tegen te spelen. Hij probeert altijd zijn werk te doen en de bal bij te houden ook. Een grote mijnheer. Klasse was het toen hij eerlijk toegaf dat ik de bal niet in hoekschop duwde terwijl de scheidsrechter Brugge een corner toekende, ofschoon het toen 2-0 stond. Dat is fair-play. Grote klasse van Verheyen.'

Ondanks het feit dat de 35-jarige aanvaller weer de volledige wedstrijd werd uitgefloten, net zoals zondag overigens, toonde Verheyen toch weer z'n grote persoonlijkheid. Bovendien was hij met voorsprong de beste man bij de bezoekers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties