Portillo: "Heb altijd vertrouwen van trainer gevoeld"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Portillo: "Heb altijd vertrouwen van trainer gevoeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Javier Portillo heeft er een woelige week opzitten. Eerst niet in de basis tegen Germinal Beerschot, dan een kleine discussie met trainer Jan Ceulemans, maar uiteindelijk toch starten tegen Bayern München en zelfs de cruciale gelijkmaker scoren. De Spanjaard bewees tegen Bayern zijn klasse door een subliem doelpunt te maken en daarna de trainer met een kushandje te bedanken. “Ik heb altijd het vertrouwen van de trainer gevoeld”, vertelt Portillo vandaag in Het Nieuwsblad.

“Die discussie met Ceulemans was een misverstand”, begint Portillo meteen. “Ik heb altijd het vertrouwen van de trainer gevoeld, alleen kan het nog beter. Ik vind het heel belangrijk om me goed in mijn vel te voelen.”
 
“Of ik tevreden ben over mijn prestaties tot nu toe? Ik kan alleen maar hard blijven werken. Het is aan anderen om een oordeel over mij te vellen. Als je de mensen tegen Bayern hoorde applaudisseren voor mij, weet je dat ze tevreden zijn over mij. (lacht) En ik ben dat ook over hen. Bij Real mag alles dan wat groter zijn, ik vind alles hier bij Club positief.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties