BelgacomTV brengt nieuwe formule

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
BelgacomTV brengt nieuwe formule
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dankzij ‘My Club Away’ kunnen de fans voortaan alle wedstrijden van hun favoriete club op verplaatsing volgen.

In augustus van dit jaar pakte ‘11’, het voetbalkanaal van Belgacom TV, al met een vernieuwing uit door voor het eerst in België een speeldag van het kampioenschap van de eerste divisie integraal uit te zenden.

Om nog beter in te spelen op de verwachtingen van de voetbalfans lanceert Belgacom TV vanaf 3 januari 2006 ‘My Club Away’. Met deze nieuwe abonnementsformule kunnen de abonnees voortaan hun favoriete club volgen wanneer die op verplaatsing speelt. De ideale aanvulling dus voor de supporters die de uitwedstrijden van hun club niet kunnen of willen volgen.

Tegen slechts 10 euro per maand kunnen de fans de 17 uitwedstrijden van hun club bekijken, of gemiddeld 2 wedstrijden per maand. Wie vóór 31 januari intekent op ‘My Club Away’ krijgt de eerste abonnementsmaand gratis. Rekening houdend met de kalender van de Jupiler League worden abonnees van ‘My Club Away’ gefactureerd voor 10 van de 12 maanden, zoals dat ook het geval is voor wie intekende op een van eerder gelanceerde abonnementsformules (ViaCalcio, Top Foot en All Foot).


Meer info op belgacomtv.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties