Degryse zoekt in Denemarken

Degryse zoekt in Denemarken
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Club zich – net zoals de vorige twee seizoenen – zal versterken. Het grote probleem dit seizoen van Club Brugge is scoren. Daarom ook gaat sportief leider Marc Degryse op zoek naar een scorende middenvelder en/of een spits. Momenteel bezit Club nog een hele schare spitsen. Op Lange na zijn ze allemaal fit. Maar volgend seizoen zullen ze met heel wat minder zijn, mogelijk moet Club het dan doen zonder Balaban, Portillo, Van Tornhout, Victor en Lange.
 
In Denemarken volgde Degryse dit weekend de Deense derby tussen FC Kopenhagen en Brondby. Degryse wilde echter geen naam vrijgeven. “"Ik heb al ondervonden dat elke mededeling over interesse de prijzen de hoogte injaagt. De concurrentie zit ook niet stil", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.
 
Als het goed is moet het gezegd worden. Zaterdag bestond de kern van Club Brugge uit negen spelers van de eigen opleiding. Dat is goed voor de helft van de wedstrijdkern. Vijf van hen kwamen aan de aftrap. Dat waren Maertens, Roelandts, Vanaudenaerde, Vandelannoite en Yulu-Matondo. De vier bankzitters waren Verbauwhede, Provoost, Vlaeminck en Van Tornhout. Provoost viel nog in.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties